[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره شبکه::
اولویت های پژوهشی::
نتایج طرح‌های تحقیقاتی شبکه::
مراکز عضو شبکه::
بانک های اطلاعاتی::
برقراری ارتباط::
عضویت در پایگاه::
تسهیلات پایگاه::
آلبوم تصاویر ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: آئین نامه ::

                        

آئین نامه داخلی شورای پژوهشی - آموزشی شبکه تحقیقات سلامت روان

86/2/27


1- شورای پژوهشی – آموزشی حداقل هر 3 ماه یک بار و نیز در صورت لزوم با تشخیص رئیس شبکه و اکثریت اعضا به دفعات بیشتر، در محل دبیرخانه تشکیل می‎شود. جلسات با حضور نصف به علاوه یک اعضاء رسمیت می‎یابد و مصوبات با تصویب دو سوم اعضاء حاضر معتبر است. نماینده دبیرخانه به عنوان دبیر و یک نفر از اعضاء با تشخیص شورا به عنوان رئیس تعیین می‎گردد.
2- پروژه‎های پژوهشی - آموزشی و انتشاراتی بر اساس اولویت توسط اعضاء شورای پژوهشی- آموزشی بررسی و در صورت لزوم به داور یا داوران مرتبط ارسال و یا از داوران برای شرکت در جلسه دعوت خواهد شد.
3- در صورت غیبت بیش از 3 جلسه اعضاء ، مراتب توسط رئیس شبکه به اطلاع واحد ذیربط و شورای راهبردی رسانده تا فرد دیگری تعیین گردد.
4- مصوبات شورا ظرف حداکثر 10 روز توسط دبیرخانه با ذکر عین مصوبات به افراد ذینفع جهت اقدام به طور کتبی ابلاغ می‎گردد. دبیرخانه موظف است در چارچوب وظایف خود نسبت به پیشبرد اجرای مصوبات اقدامات لازم به عمل‌آورده و در صورت نیاز به تشکیل شورای مجدد طبق وظایف شورای پژوهشی - آموزشی مقدمات تشکیل شورا را فراهم نماید.
5- برنامه های عملیاتی پژوهشی _ آموزشی توسط شورای مذکور در قالب سیاست های شورای راهبردی تدوین می‌شوند.

6- نظارت و ارزیابی طرح های مصوب و انتخاب ناظر توسط شورای پژوهشی – آموزشی صورت می‌گیرد.
7- پیشنهاد اصلاح یا تغییر اساسنامه به شورای راهبردی از وظایف شورای پژوهشی – آموزشی است.

 

آئین نامه داخلی شبکه تحقیقات سلامت روان

27/7/85


1- شورای راهبردی
1-1- جلسات شورای راهبردی حداقل هر 6 ماه یکبار، و در صورت نیاز با درخواست نصف به علاوه یک نفر از اعضا به دفعات بیشتر، برگزار می‎گردد. این جلسات با دعوت کتبی رئیس شبکه تشکیل و با حضور نصف به علاوه یک نفر رسمیت می‎یابد و تصمیمات با موافقت دو سوم افراد حاضر به تصویب می‎رسد.
1-2- در صورت 3 جلسه غیبت متوالی یا متناوب اعضا هر مرکز یا نماینده آن که به طور کتبی معرفی شده‎اند، رئیس شبکه مجاز است ضمن اطلاع به آن مرکز و درخواست معرفی نماینده جدید مراتب را در صورت عدم دریافت معرفی در دستور کار شورای راهبردی قرار دهد.

2- شورای پژوهشی - آموزشی شبکه
2-1- شورای پژوهشی – آموزشی حداقل هر 3 ماه یک بار و نیز در صورت لزوم با تشخیص رئیس شبکه و اکثریت اعضا به دفعات بیشتر، در محل دبیرخانه تشکیل می‎شود. جلسات با حضور نصف به علاوه یک اعضا رسمیت می‎یابد و مصوبات با تصویب دو سوم اعضا حاضر معتبر است. نماینده دبیرخانه به عنوان دبیر و یک نفر از اعضا با تشخیص شورا به عنوان رئیس تعیین می‎گردد.
2-2- پروژه‎های پژوهشی، آموزشی و انتشاراتی توسط اعضاء شورای پژوهشی آموزشی بررسی و در صورت لزوم به داور یا داوران مرتبط ارسال و یا از داوران برای شرکت در جلسه دعوت خواهد شد.
2-3- در صورت غیبت بیش از 3 جلسه اعضا، مراتب توسط رئیس شبکه به اطلاع واحد ذیربط و شورای راهبردی رسانده تا فرد دیگری تعیین گردد.
2-4- مصوبات شورا ظرف حداکثر 10 روز توسط دبیرخانه با ذکر عین مصوبات به افراد ذینفع جهت اقدام به طور کتبی ابلاغ می‎گردد. دبیرخانه موظف است در چارچوب وظایف خود نسبت به پیشبرد اجرای مصوبات اقدامات لازم به عمل آورده و در صورت نیاز به تشکیل شورای مجدد طبق وظایف شورای پژوهشی - آموزشی مقدمات تشکیل شورا را فراهم نماید.
3- دبیرخانه شورای راهبردی شبکه
3-1- محل دبیرخانه در مرکز تحقیقاتی مستقر خواهد بود که ریاست شبکه بر عهده آن است.
3-2- رئیس موظف است با ایجاد فضا، تأمین نیروی انسانی و تجهیزات مناسب، همچنین پیش‎بینی سربرگ، آرم، وسایل ارتباطی و پایگاه الکترونیک امکان ارتباط و پیشرفت شبکه را فراهم نماید.
3-3- دبیرخانه ترتیبی خواهد داد تا آرشیو الکترونیک و قابل دسترس برای اعضا و در صورت لزوم، عموم ایجاد گردد. همچنین سوابق مکاتبات و مدارک مرتبط با شبکه به گونه‎ای نگهداری شود که قابل انتقال به دبیرخانه جدید باشد.
3-4- دبیرخانه با طراحی مدیریت کیفی و پویا نسبت به روان نمودن ارتباطات اعضا اقدام می‎نماید و با تفکیک و مستندسازی فعالیت‎های علمی، اداری و مالی در هر جلسه، گزارش دبیرخانه و شبکه را در هر جلسه شورای راهبردی و شورای پژوهشی آموزشی ارایه می‎نماید در ضمن گزارش عملکرد شبکه را بطور سالیانه به معاونت تحقیقات و فن‎آوری وزارت بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی ارائه خواهد نمود.

 

 

آیین نامه در خصوص نحوه مشارکت و همکاری مراکز غیر پژوهشی یا مراکز تحقیقاتی با موافقت اصولی

1- می‌تواند به عنوان مجری یا یکی از همکاران طرح‌ها انتخاب شود و از نظر اجرایی یا تأمین نیروی انسانی لازم برای طرح مشارکت نماید.

2- می‌تواند پروژه پیشنهادی خود را ارایه دهد.

3- حداکثر مبلغ قراردادی که از طرف شبکه برای اجرای طرح‌های پژوهشی با این مراکز منعقد می‌شود برابر 50 میلیون ریال خواهدبود.
تبصره: مبلغ مورد تعهد خود مرکز به این مبلغ اضافه می‌گردد.

4- قرارداد مربوط به این طرح‌ها حداکثر برای مدت یک سال منعقد می‌گردد و در صورت لزوم به صورت سالانه تمدید خواهد شد.

5- تعداد طرح‌‌هایی که می‌تواند یک مرکز به صورت همزمان در آن فعالیت داشته باشد ( 2طرح).

6- شرکت این اعضاء در سایر کارگاه‌ها، پژوهش‌ها و دوره‌های آموزشی و جلسات شبکه تابع اساسنامه، و دیگر آئین‌نامه‌‌ها و دستورالعمل‌های وزارتی و شبکه است.

7- در صورت تصویب شورای راهبردی نماینده‌ای در شورای پژوهشی- آموزشی ( با یا بدون حق رأی) حضور خواهند‌یافت.

 


آئین نامه پذیرش عضویت مراکز جدید در شبکه تحقیقات سلامت روان

1- یک سال از موافقت اصولی برای مراکز تحقیقاتی و 2 سال از تشکیل سایر مراکز یا سازمان‌ها گذشته باشد.

2- سابقه انجام یا حمایت از پژوهش‌ها و فعالیت‌های بهداشت روان را داشته باشد.

3- در فعالیت‌های فعلی پژوهشی و یا در سابقه فعالیت‌های مراکز به طور متوسط سالانه 2 طرح مرتبط پژوهشی (مستقل یا همکار) وجود داشته باشد.

4- درخواست کتبی رئیس مرکز و گزارش و مستندات فعالیت‌ها به تأیید کارشناسان دبیرخانه شبکه و شورای راهبردی برسد.

5- در نامه درخواست عضویت، پذیرش مفاد اساسنامه و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داخلی دبیرخانه شورا ذکر شده باشد.

                                                       

دفعات مشاهده: 21709 بار   |   دفعات چاپ: 3391 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 521 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
شبکه تحقیقات سلامت روان Mental Health Research Network
Persian site map - کاشت مودامنه English site map - Created in 0.09 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4256